Tuplasti hyvinvointia ja vastustuskykyä syksyyn

Uudet herkullisen makuiset Gefilus Ananas+D -purutabletit on suunniteltu erityisesti tukemaan arjen jaksamista ja hyvinvointia. Valmisteen sisältämä Lactobacillus GG tutkitusti tasapainottaa suoliston bakteeristoa huolehtien vatsan ja suoliston hyvinvoinnista samalla kun valmisteen D3-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja tukee luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina.

Gefilus-tuotteiden sisältämä Lactobacillus rhamnosus GG on maailman tutkituin ja tunnetuin maitohappobakteeri, josta on yli 800 tieteellistä ja yli 200 kliinistä tutkimusta. Säännöllisesti käytettynä Lactobacillus GG tutkimusten mukaan kykenee asettumaan osaksi suoliston normaalia bakteeristoa, tukee hyödyllisen bakteeriston osuutta ja vähentää haitallisten bakteerien tarttumista ja kasvua.

Annostus: 1 purutabletti päivässä.

Päiväannos sisältää 5 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria, 20 μg D3-vitamiinia ja 12 mg C-vitamiinia. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja maitoproteiiniton. Pakkaus sisältää 30 purutablettia. Saatavana apteekeista.

Gefilus-ravintolisät valmistetaan Suomessa. Valitsemalla kotimaisen Gefilus-tuotteen tuet samalla suomalaista osaamista ja työtä. Lasten Gefilus-tuotteiden myynnistä osa lahjoitetaan Lastenklinikoiden kummeille. Lahjoitusvaroilla hankitaan hoitolaitteita ja tarvikkeita sekä parannetaan pienten potilaiden viihtyvyyttä.

Lisätietoa LGG-tutkimuksista www.lgg.com

Valmistuttaja: Oriola Finland Oy
Gefilus on Valio Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.